top of page

Lieve Maud, Via omwegen ben ik bij jou terechtgekomen, niet goed wetende wat voor impact deze therapie op mijn leven ging hebben.
De achterliggende gedachte was om eindelijk aan de slag te gaan met dieper liggende vastgeroeste overtuigingen omdat ik op het punt was gekomen dat ik in het dagdagelijkse leven keer op keer vastliep. Psychologen konden me niet verder helpen, wegens te oppervlakkig en vooral te langdradig. Zo ben ik via mijn osteopaat tot bij jou gekomen. Al na de eerste sessie heb ik tot diep in mijn kern een shift gevoeld. Slechts enkele sessies later heb ik de kracht en helderheid in mezelf gevonden om knopen door te hakken. Nu nog steeds, voel ik een blijvend (groeiend) resultaat. Dankzij jouw zachte maar doelgerichte aanpak sta ik waar ik nu sta en blijf ik verder groeien. Bedankt! ( maart '23)

Wat klanten zeggen.
Omcirkel.png

MT.O / V / 29J

Fichier 43.png

D.M / M / 74J

Mijn echtgenote et ik hebben uw bezoek als heel positief, interessant en met veel respect voor onze ‘dingen’ ondervonden!

Wij zien er naar uit eind november de volgende stappen met u te zetten!  (oktober '22)

Omcirkel.png

Een half jaar geleden ongeveer lag ik bij mijn osteopaat op de tafel. Met enorm veel pijn in mijn linkerschouder. Pijn die hij moeilijk verlicht kreeg en waarvan ik emotioneel intens overhoop lag. Op zijn advies heb ik contact opgenomen met Maud, een NEI therapeut die in die periode werkzaam was in zijn praktijk. Al bij de eerste sessie ervaarde ik een fijne klik met Maud... een warm onthaal, begrip voor mijn emotionele warboel en erkenning voor mijn verhaal. In mijn hoofd wist ik waar het om draaide, wat de oorzaak was van alle pijn (zowel fysiek als emotioneel) maar ik geraakte niet verder. Maud ging met NEI aan de slag om mijn lichaam en energieveld te bevragen wat er mocht gezien, doorvoeld en getransformeerd worden. Telkens... laag voor laag, moment per moment, kwamen emoties vrij, voelde ik dat ik rustiger werd. De pijn in mijn schouder is ondertussen is al een stuk beter. Elke keer kom ik een stukje dichter bij mezelf, bij mijn authentieke IK, meer in balans. Dit allemaal op een zachte doch krachtige manier, zonder dat trauma's of lastige gebeurtenissen opnieuw beleefd worden met woorden. Ik ben op goede weg, dankzij de mooie sessies bij Maud. (oktober '23)

A.VS / V

Omcirkel.png
Omcirkel.png
Omcirkel.png

Via via kwam ik bij Maud terecht, zelf had ik toen geen idee wat me te wachten stond en hoe NEI in zijn werk ging. Ik wist enkel dat ik mezelf niet 100% goed voelde en ik kon nooit fingerpointen vanwaar het gevoel kwam. Door de sessies heen zijn er verschillende blokken, letterlijk, van mijn schouders gevallen. Alsof ik al jaren zaken meedroeg die niet altijd van mij waren en waar ik niets aan kon doen. De sessies met Maud hebben me veel innerlijke rust gegeven en zorgen voor een betere harmonie in mijn zijn. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden. (december  '23)

D.G / V

bottom of page